Masih Hangat

15 June 2012

Cukuplah Sekali (Kot? )

As Salam and Hello.


Cukuplah sekali dikecewakan perasaan
Cukuplah sekali didustakan hati yang menaruh kepercayaan
Cukuplah sekali diperbodoh dan diketawakan di belakang
Cukuplah sekali dipermainkan tanpa belas kasihan
Cukuplah sekali ditipu seolah tak punya akal fikiran
Cukuplah sekali dipertaruhkan sebuah hubungan
Cukuplah sekali mencintai pada yang tak pernah menghargai
Cukuplah sekali memberi pada yang tak pernah mencukupi
Cukuplah sekali.


Ni sat gi confirm ada yang ingat aku putus cinta ni. Haha :) Lama tak update blog (Macamlah ada orang peduli) . Kebanyakan entry yang aku tulis akan berakhir di kotak draft. Seperti entry 'Aku pelik' yang aku publish untuk 5 minit, kemudian aku sumbat semula ke kotak draft. Jangan tanya kenapa (lagi sekali, macamlah ada orang nak tanya).

By the way, aku nak promote satu page yang menawarkan pelbagai produk kesihatan & kecantikan. Kira macam one stop centre la, all in one. Bukan untuk untuk perempuan je, lelaki pun boleh pakai produk yang dijual. Macam-macam ada/bakal ada, katanya.

Antara produk terlaris:

1) Pure Marine Collagen(Raw/Unprocessed). Ini collagen mentah, tumbuhan yang diambil terus dari laut. Boleh dimakan oleh orang yang alergik. Belum melalui sebarang proses pengilangan. Betul-betul raw ini barang. Mempunyai kandungan mineral (potassium, iron, calcium, magnesium, phosphorus etc) dan collagen yang tinggi. Boleh membantu mengatasi masalah kulit (parut, jerawat, menegangkan), rambut (gugur, rapuh) dan khasiat yang menyeluruh pada tubuh badan. Ni nak tunjuk antara testimoni pengguna :


Kiri : Sebelum                Kanan : Selepas 2 minggu



Kiri : Sebelum                Kanan : Selepas 1 minggu



Kalau nak baca & tengok lagi banyak testimoni meletup, penerangan fungsi dan banyak lagi khasiat, sila pergi ke SINI.


2) Vitamin C Organic Plus Grape Seed Extract & L- Glutathione 1000mg. Aku rasa tak payah terangkan semua orang pun tau kot apa fungsi Vitamin C ni. Yang bestnya dia ada tambahan Grape Seed Extract (antioksidan & anti kanser) dan L-Glutahione (antioksidan & agen pemutihan) tu. Sekarang kau tak perlu lagi susah-susah nak telan 3 biji pil. Terutama pada yang consume Glutathione tu. Telan je sebiji pil ni, senang. Semua lengkap dalam dia. Yang paling best dia 1000mg dan Time Released. Kau kalau nak cari vitamin yang kandungannya tinggi, cari yang time released. Kalau tak sia-sia je lah. Nak tau kenapa? Ha klik SINI


Vitamin C Organic Plus (Grape Seed  Extract & L-Glutathione)  dan Vitamin C Organic 1000mg


3) Pinkish Beauty Cosmetics. Ha ni special untuk dapatkan kulit yang cerah, halus dan sebagainya. Ada banyak range produk dia: Sabun, Gel, Lotion dan Whitening Capsules.


Golden Collagen Gel


Glutathione Collagen Soap 


Antara testimoni pengguna.

.
4) ABC Acai Berry (Slimming Product). Ha yang ni jangan risau. Aku tau ramai yang tengah concern dengan banyak produk  tiruan acai berry yang membahayakan nyawa sekarang ni. Yang dijual di sini adalah diambil dari pengedar sah yang dilantik oleh pihak pengeluar di US. Siap ada sijil ujikaji makmal lagi. Dijamin original dan tidak membahayakan. Kalau nak dapatkan best price, PM saje.



Ada banyak lagi produk yang dijual di online shop SOLO NATURALE ni. Macam-macam ada. Lelaki perempuan semua boleh pakai produk-produk yang dijual. Tak larat aku nak tepek satu-satu. Kalau kau baca entry ni, maka adalah WAJIB untuk pergi menjengah di sana. 

Ni nak habaq pi, sebenarnya tu page aku. Haha. So kalau kau datang sana dan nak beli produk, just mention kau reader blog ni dan aku akan bagi harga terbaik punya. Dijamin. 

Ok, tu je nak gebang. Sambil-sambil tu, hayatilah dengan sesungguh hati puisi aku di awal entry ini tadi. 

Sekian. (dah, pergi sana visit SOLO NATURALE)


.

4 Kata semangat:

asma HazeLnut said...

Sarah kate die pakai sabun tu seminggu je muke die rase tegang..bagus tu..aku nak beli sbb testy dr kawan sendiri just tgu jerawat kat muke ni kecut dulu..tgh subur nihh..gerammmm....

Yatt S. said...

ah muka ko mamand dah elok la weh. takde masalah pun. period memang la naik sikit. lepas tu ok la.

kisahkita said...

ye ke jerawat hilang?kompom ker?jeragat mcmana plak?boleh ilang ker?yakin ker?

Anonymous said...

Saya lebih suka L-Glutathione Plus dari VitaHealth