Masih Hangat

12 July 2011

Tips : Cara Mudah Kantoikan Boyfriend Curang

As Salam and Hello.


Adoii. Tips macam ni pun ada ke? Haha. Sesetengah perempuan rasa was-was sama ada boyfriend nya berlaku curang pada dia sebab peel mamat tu lain macam je. Tapi dia tak tau macam mana nak pastikan sama ada apa yang dia sangka tu betul atau tak.

Oh, ya sila kenal pasti tanda-tanda boyfriend yang curang.

Ada jugak perempuan yang memang dah tau boyfriend dia main kayu tiga, tapi tak tau cara nak buktikan. Sebab mamat tu jenis yang bijak cover jejak. Pandai buat pandai simpan orang kita kabor.


Ooops sorry. Gambar sensored.


Jadi. Mempersembahkan. Cara untuk mengkantoikan perbuatan curang boyfriend anda. Jeng jeng jeng.......

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pic kredit to Selangor2u.com.
(klik pada gambar dan guna kanta untuk tumbesaran yang sempurna)



Kau kata kau orang masa depan kan. Orang masa depan kena guna teknologi yang ada. Hihi. Barulah orang kata tak buta IT. Hmm ada baiknya juga FB ni ya.


Cubalah. (^_^)

10 Kata semangat:

[sutera kasih] said...

hehe nice..pndai btl kelentong kan..kelakar pun ada jgk..bgs jgk fb ni dpt mengantoikan, tp ikut nasib jgk la kan hehe

cik ery said...

haha..boley ek cmney?nk try lah.hahah

Cik Arda :D said...

hahaha..bagus2 ...padan muka si lelaki !!

MiZz ShINcHaN said...

Kuang3... Kantoi gk akhir nye... PADAN MUKA ngn laki cm2... Nyampah... Hehehe... :)

ct N honey said...

klau hubby curang?jeng..jeng..jeng..boleh buat cam ni juga ke

sha said...

ala.. lelaki standard la, kalau dh pmpuan yg x pandai jage bf baik2, bile lelaki dh bosan dah rimas dgn prangai pmpuan yg mnyusahkan, cmtu la jdinye.. sblum korg nk wat cmtu, mybe korg yg kne camtu.. xyah rase dh bgus sgt nk wat cmtu suke2 hati, elok2 bf korg tu baik, xyhla nk try cari ksilapan, jgnla nk try2 wat cmtu, slp2 korg kne tggl buta2 je ats prbuatan cmtu.. jgn nnti korg gak yg susah tercari2 bf.. its so simple, brsyukur dn jage bf baik2.. haha!

r.a.firdausi said...

hahaha... pergh.. kene hati2 ni.. ade awek2 yg menyamar rupenye.. haha..

ntcm von misteriusha said...

nice entry hehe
dlu penah buat jgak
tpi just mnyamar nk ngorat
anta text msj kat dy guna no laen ;P

ShAkInAh ツ said...

haha.... da pernh buat da... buat pon sbb mmg selalu org bg tao sy yg die de prmpuan lain, tp sbb sy setie n percaye die la kononnyer... hak2... sy bia je... sy truskn phubungan sbb xnk de masalah, tp 1 day member sy sndiri bg tao yg die kuar ngan pmpuan lain... so dr sane la sy buat fb br, n kenekn die, wow sampi ajak jumpe la siot, haha ok sy set nk jumpe kt mane, pd hari perjumpaan tu, tkejot die tgk sy yg muncul.. hak2, esoknyer bkn main mntak maaf lg, ngis2 la siot.. emm tp laki mcm die ttp penipu.. ok sy trime tp kali nie x serius (bkn main kayu 3) tp juz xnk pcaye... n 1 day tu, yea he did it again, bile gf die col sy.. (wat!! die ade gf) haha da biase bg sy coz laki cam ni mmg FUCKing shit!! hak2.. emm sy tak setuju kate2 'sha'.. bcau, xcukup baik ke sy jge die, setiap kali g mane pn sy dgn die, reason die cari lain, 'SEX'.. fuck off la ngan jantan sial cm nie.. nk jage boleh, nk mcg,col kuar same2 boleh tp SEX, NO WAY!!! ko bf la bukan suami aku.. fahm! kalu org nk uji aq la dgn bende yg same aq buat nie, go on, buatlah.. aq berani ngaku kalu aku bpunyer.. laki 0r pmpuan yg tak berani je yg selalu menipu.. thats all... sory klu tlalu kasar bahse...=)

Anonymous said...

Wau...bagus tol si Shakinah nie...sekarang dh ada bf lain ker?xder leh la nak knl2,kot2 ble wat isteri..=)