Masih Hangat

24 June 2011

Antara Grapevine, Aku & Engkau



As Salam and Hello.


Aku baru perasan iklan Grapevine dok menari-nari kat blog aku dalam 2 hari lepas. Mula-mula aku pun tak tau apa jadah nya Grapevine ni. Aku fikir dia sejenis macam iklan Nuffnang yang lain. Tapi baru aku tahu rupa-rupanya ia adalah iklan yang memberi manfaat pada pembaca blog juga. Awesome, no? Kalau selama ni iklan Nuffnang hanya memberi earning pada tuan empunya blog, sekarang ni tukang baca blog pun boleh buat duit jugak. Hebat oii. Malangnya aku baru tau (-_-)".


Aku nak cerita tak pandai. Kalau kau nak tau lebih lanjut, kau pergi baca kat blog Cik Putih ni. Beliau bagi penerangan yang terperinci dalam entry dia. Kesimpulannya, kalau kau nampak iklan Grapevine berkelip-kelip kat blog aku ni, kau cepat-cepatlah klik dan share kan bersama penduduk seantero Malaya. Kau boleh pilih nak share kat Facebook, Twitter, Email, atau IM. Ahh kau semua mesti dah tau pun pasal ni kan. Aku je yang ketinggalan. (-_-)".




Kau klik lah kat iklan yang rupa paras dia macam ni.


Ingat !! Maklumat lanjut di sini. Selamat meng klik !!

2 Kata semangat:

LittLeMyRashMaLLoW said...

laa....
pun baru tahu jugak.....
ishh~
ingat iklan biasa2 jer....
thanks 4 da info =)

Miss Y and Her World said...

haha. tu lah samal lah kita. baru terhegeh-hegeh nak tau. orang lain tau lama dah ;)