Masih Hangat

20 June 2011

Emang Dasar !!



As Salam and Hello.


Ya Allah! Sakitnya hati aku saat ini. Si beruk ni memang betul-betul buat aku naik hantu. Setiap 1 minit dia DC. Memang servis Celsom(bukan nama sebenar) macam ni ke eh? Aku dari tadi berperang emosi dengan line tenet ni.


Dia yang buat aku sakit hati.



Kalau kau tengok muka aku sekarang, mesti kau cabut lari. Sebab aku rasa aku dah macam Incredible Hulk dah. Tinggal asap je tak keluar lagi dari telinga aku. Memang sangat-sangat membuang masa betul.


Nak blogwalking pun payah. Pada yang singgah blog aku tu, aku sedang berusaha sedaya upaya untuk serang blog kamu semua. Maafkan aku andai terlewat ya. Oh by the way, kamu pakai broadband line apa? Boleh share dengan aku? Aku rasa macam nak tukar service provider la. Aku dah lama makan hati dengan dia ni. Makan dalam. Dah menanah ni.


Kesian beruk. Tak pasal-pasal nama jadi busuk sebab aku.



p/s : Eh kalau aku bagi tips jerawat lagi korang nak baca tak? Aku kena tanya dulu, sebab aku takut korang muak aku asyik bagi tips yang sama.

14 Kata semangat:

Hanif said...

Celcom memang lembab sikit..memang kata 4G tapi tak semua kawasan ada 4G.
DiGi lak pun OK gak tapi baru-baru ni Maxis ada kasi broadband yang lebih laju dari DiGi dalam 7.2 kot.
Lupa ekk.
Aku pakai DiGi dan Maxis ..dua2 Ok

Miss Y and Her World said...

perghhh!! aku tak mampu lagi nak pakai dua sekaligus T_T.

aku nak try maxis ah. ramai gak yang suggest aku pakai maxis.

thanks dude !!

Miss Y and Her World said...

perghhh!! aku tak mampu lagi nak pakai dua sekaligus T_T.

aku nak try maxis ah. ramai gak yang suggest aku pakai maxis.

thanks dude !!

[sutera kasih] said...

kalo kt kmpg sy, line kuning yg x ok lgsg..tp line biru bgus gilerr...hehe

Miss Y and Her World said...

aduhh serius tensen gila dengan celsom ni. dari tadi dok dc jek.

honey amour said...

contest yg terpilih ialah---> : sini

jgn lupa join tau :)))

sue perbs.. said...

dlu gune celsom tu.. 3 gig .. tk cukup.. slalu kene top up.. slow memg slow.. skrg gune P1 5 gig .. kat sini line ok tk tau la kat tmpt lain.. jimat sket..

MSfaten said...

yupp..maxis pilihan terbaekk.
guna yg 1.5gb punya. tapi still boleh gne kalo dah overlimit . blogwalking pun xloading lama..

Miss Y and Her World said...

@honey armour,
InsyaAllah ;)

Miss Y and Her World said...

@sue perbs,
P1 bagus ek? ramai gak yg pakai P1 review macam best jek.

Miss Y and Her World said...

@M Sfaten,
ingat nak try maxis gak ah. dah penat dengan celsom ni.

sue perbs.. said...

klu nk bndingkan ngan celsom tu, P1 lgi ok la.. lgi murah n lgi laju.. tpi ikut kawasan gak kot.. skrg gune promo yg rm49 sbulan.. 5 gig .. bnyk tu..

Miss Y and Her World said...

rm49 5gig? perghh murah betul tu. sat gi nak pi usha. thanks for the info babe !!!

AIDI MUHD said...

pakai je p1 wimax 4g memang laju....